Dukkeklær til salgs

Vi har nå 1Dukkeklær til salgs fra Finn. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Gamletanten har gått litt amok på syrommet for tiden, og vil derfor selge noe av det hun har laget!

Dukkene hun har brukt som mal er 30cm lang og 40cm lang. Nå har du muligheten til å skaffe deg boken Sy Dukkeklær rimelig. Her får du sider med alt dukken trenger; Undertøy, . Juleting: grytekluter, duker, julepost o. I starten av bloggkarrieren min la eg ut masse bilder av ting som eg har strikka og som er til salgs.

Sidan eg har fått mange nye lesere etterkvart . Hos oss finner du et stort utvalg dukkeklær til baby dukkene fra Baby Born, Lissi og andre merker. Med alt fra badetøy til vinterantrekk er dukken klar for nye . Hvor i all verden kjøper man dukkeklær, uten å kjøpe hele sett med dukker, klær og. Toysrus har ofte salg på dukkeklær, jeg kjøpte sett med 3 .